Cum să faci bani prin intermediul telefonului mobil Online

  • Default
  • February 12, 2014
  • Comments Off on Cum să faci bani prin intermediul telefonului mobil Online

Fonduri PayPal (poţi primi de la 5 la 100 de dolari)

Cum să faci bani prin intermediul telefonului mobil Online

Descărcarea şi rularea unei aplicaţii îţi va da în medie 200 de puncte, iar 5 dolari în bani PayPal înseamnă 3000 de puncte. Poţi fi la 15 aplicaţii descărcate distanţă de a face 5 dolari (poţi şterge aplicaţiile după ce punctele ţi-au fost acordate).

FeaturePoints are un sistem de referral – dacă inviţi persoane să se înregistreze cu codul tău, vei primi jumătate din punctele lor de fiecare dată când ei vor descărca o aplicaţie (asta nu afectează numărul de puncte pe care ei îl primesc).

 

Singurul impediment este că este un proces destul de lent.

Dacă decizi să te înregistrezi pe FeaturePoints, te rog să consideri folosirea codului meu: 5NJFOP.

 

Npolls

Npolls este o aplicaţie unde iei parte la chestionare şi pe care eşti plătit ca să îţi spui opinia în legătură cu situaţii curente. Poţi să vizionezi răspunsurile altora la chestionare (ca un colectiv) şi poţi de asemenea să îţi creezi propriile tale întrebări. Cu alte cuvinte, poţi să:

 

Alegi subiectele care ţi se potivesc cel mai bine

Îţi spui părerea în legătură cu subiecte de interes internaţional

Vizualizezi răspunsurile tuturor celor care au răspuns unui anumit chestionar

Te distrezi şi să îţi faci timpul liber mai plăcut!

Prima răsplată de la ei constă în 10 dolari pentru primele 50 de chestionare la care ai răspuns – plătesc 0.20 de dolari per chestionar. Banii îţi sunt livraţi via PayPal.

 

iPoll

iPoll îţi oferă gratuit premii precum vouchere de cumpărături, credite la companiile aeriene şi bani. Sarcinile pe care trebuie să le îndeplineşti pot include vizitarea unui magazin, fotografierea unui produs şi testarea sa. Există un catalog din care îţi poţi alege răsplata de pe site-ul lor.

 

Iconzoomer

Aici primeşti sarcini săptămânale foarte simple precum: “Arată-ne pantofii cu care eşti încălţat astăzi” sau “Arată-ne cina ta”. Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi ce îţi vor cere şi astfel vei face bani din asta.

Poţi opta ca banii să îi primeşti pe contul PayPal sau chiar să îi donezi către Unicef.

 

GymPact

Ştii promisiunile pe care ţi le faci la fiecare 1 Ianuarie? Uite ceva care te va motiva  să te ţii de planul respectiv! Pe GymPact eşti plătit pentru a merge la sală! Îţi stabileşti un program al exerciţiilor pe care urmează să le faci şi al meselor pe care le vei mânca – dacă nu respecţi programul, ţi se vor sustrage bani din cont, iar acei bani vor merge către persoanele care chiar au fost la sală.

Te poţi conecta cu multe alte aplicaţii de fitness precum RunKeeper, MyFitnessPal, Fitbit şi MapMyRun. Plata este în jur de 0.50-0.75 de dolari per sesiune de mers la sala de fitness. {weblink}

Cu alte cuvinte, faci bani din trăitul sănătos. Eşti plătit de către cei care nu o fac.

 

Mobile Rewards

Cu Mobile Rewars completezi oferte şi sarcini şi vizionezi clipuri pentru credite şi pentru bani. Ofertele sunt aprobate între 0 şi 72 de ore şi îţi poţi retrage banii atunci când ai atins pragul de 1000 de credite (prin PayPal)

De asemenea, au un sistem de înregistrare de tipul referral – pentru fiecare membru pe care îl inviţi, primeşti între 1 dolar şi 10% din tot ce vor strânge ei.

{Câţi bani poţi face cu aplicaţiile iPhone pe lună?}(Internal Link – Article 2)

Eu nu folosesc aplicaţiile iPhone pentru a face bani

0-10 dolari 

11-30 dolari

31-60 dolari

61-100 dolari

101-300 dolari

301-500 dolari

  • Published On : 4 years ago on February 12, 2014
  • Author By :
  • Last Updated : October 13, 2017 @ 6:27 am
  • In The Categories Of : Default
';