Cum să faci bani din aplicaţii pentru iPhone

Cum să faci bani din aplicaţii pentru iPhone

Cât de mult pot să fac?

Cum să faci bani din aplicaţii pentru iPhone

În genere, aplicaţiile iPhone nu îţi dau voie să faci atât de mulţi bani pe cât te-ai aştepta, pentru că există site-uri web care îţi uşurează munca şi îi scurtează timpul. Dar, dacă combini mai multe aplicaţii şi le completezi sarcinile, poţi face în jur de 10-20 de dolari pe săptămână.

Mai depinde şi de zona în care locuieşti şi sarcinile care sunt disponibile pentru locaţia ta.

Pe unele aplicaţii de chestionare, plata este foarte ridicată, dar dezavantajul este că nu primeşti foarte des chestionare pe care să le completezi, iar pe alte aplicaţii de completare plata este mai scăzută dar primeşti des sarcini.

 

 

Clic and Walk

Recomand cu căldură Clic and Walk. Ce oferă ei sunt misiuni foto, în care trebuie să răspunzi la câteva întrebări în legătură cu un subiect ales de ei, mai apoi să faci câteva fotografii, fie că sunt făcute la tine acasă sau în magazin. Uite 2 exemple de subiecte pe care le poţi întâlni: “Iaurtul tău preferat” sau “Fotografii ale ceasului tău”.

Au unele care plătesc chiar şi 5 lire, cum ar fi, du-te la un magazin local şi fă o poză rafturilor. Misiunile pe care trebuie să le îndeplineşti nu îţi vor ocupa foarte mult timp. Le poţi completa în 5-10 minute.

 

Dezavantajul este că această aplicaţie este disponibilă doar locuitorilor Regatului Unit.

Cum să faci bani din aplicaţii pentru iPhone

Mobile este o aplicaţie care te plăteşte ca să vizionezi şi să îţi expui părerea în legătură cu subiectele pe care ei ţi le dau. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi prin intermediul aplicaţiei lor şi să îţi furnizezi locaţia. Apoi vei primi diferite chestionare bazate pe locaţia ta.

Cele mai multe pot fi categorisite în “Stil de viaţă”, “Mâncare”, “Sport” sau “Distracţie”. Plătesc în medie 0.10 dolari, dar nu te lăsa descurajat de suma, poţi aduna foarte repede bani dacă vei găsi chestionare disponibile continuu. Dacă nu reuşeşti, îţi poţi schimba locaţia şi fii sigur că astfel vei găsi ceva disponibil.

 

My Survey

 

My Survey este o aplicaţie pentru website – {un website care este foarte popular şi este considerat drept cel care plăteşte cel mai bine.}(Internal Link – Article 1). E foarte uşor să îţi faci un cont şi să completezi chestionare pe fugă. Mai au de asemenea opţiunea unor mini exit-polluri.

Singură problema este că apar foarte rar chestionare.

 

FeaturePoints

 

Monedele folosite pe FeaturePoints sunt punctele. Le colecţionezi din descărcarea aplicaţiilor pe care ei ţi le impun şi din utilizarea lor pentru un timp (de obicei câteva secunde). Răsplata pe care o poţi primi este:

{Aplicaţii plătite gratuit}(Internal Link – Article 3)

  • Published On : 4 years ago on May 13, 2014
  • Author By :
  • Last Updated : October 13, 2017 @ 6:23 am
  • In The Categories Of : Default
';